O nas

Dolgoletne izkušnje, poznavanje dobrih praks in nenehen razvoj naprednih rešitev so ključ pri zagotavljanju kompleksnih in učinkovitih varnostnih rešitev.

Zakaj smo prava izbira?

Zakaj smo prava izbira?

Varnost polaga izpit ko gre nekaj narobe, zato je kakovost in neprekinjenost delovanja varnostnih rešitve pogoj za uspešno upravljanje varnostnih tveganj in učinkovito obvladovanje škodnih dogodkov.

Izkušena ekipa

Izkušena ekipa

Znanje, pridobljeno v rednem izobraževalnem procesu in na specialističnih izobraževanji je osnovni gradnik razvoja znanj in rešitev na področju zaščite in varovanja.

Kontakt

Kontakt

Nova panorama d.o.o. - informacije
Cesta Andreja Bitenca 68
1000 Ljubljana
Tel: +386 30 450 050
E-mail: info.nova_panorama@siol.net

Stopite v stik z nami

mag. Miran Vršec

mag. Miran Vršec

direktor, varnostni menedžer, DPO,

+386 41 639 556
Rasim Kazić, ing. var.

Rasim Kazić

mag.posl.inf, varnostni menedžer,

+386 51 230 350
Dežurna številka

Dežurna številka

+386 31 742 922

Pišemo ...

Nacionalni posvet »VARNOSTNI MANAGEMENT«

Nacionalni posvet »VARNOSTNI MANAGEMENT«

Državni (ne)nadzorni organi

Državni (ne)nadzorni organi

Država Slovenija je z namenom izvajanja nadzora nad zakonitostjo in strokovnostjo delovanja pravnih subjektov na vseh nivojih delovanja in upravljanja ustanovila in še ustanavlja organe nadzora.

© Nova panorama d.o.o., 2020. Vse pravice pridržane

Podpis

Pogoji za prijavo na e-novice

Strinjam se, da Nova panorama, družba za integrirano varovanje d.o.o. (Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana) upravlja moje osebne podatke (ime, priimek, elektronska pošta) z namenom prejemanja ustreznih poslovnih novic. Zavedam se, da lahko kadar koli prekličem dovoljenje, tako da pošljem e-pošto na  info.nova_panorama@siol.net. Po tem bodo vsi moji podatki izbrisani in ne bom prejemal nobenih novic od Nova panorama, družba za integrirano varovanje d.o.o. Zavedam se, da lahko zahtevam informacije o osebnih podatkih, ki jih hranijo.